今次熊市要幾耐先完呢?

上一次大約 3年,今次唔知要幾耐……希望可以短少少啦 :disappointed_relieved:

haha hodl

再破8000的話,有排熊

沒有人知道多久. 當然, 總有人在貌似差劣市況賺錢.

現在usd 7000 左右咬緊,唔知頂幾耐

熊到呢⋯⋯15000樓上買嘅D眼淚都開始流咯🤒

… 唯有strong hold lol

除左hold,我仲入左ETH搏反彈,巧緊張。希望俾個480-500我平倉啦 :disappointed_relieved:

又一次搏反彈失敗。。。coin熊開有條路 :sob:

樂觀啲睇,而家底位捱得住,技術上超賣完就吸納 !

shitcoin今日開始爆上了。好多都已經高位跌8成左右,再跌我都驚驚地。EOS最近波幅好大,今日升得最狂⋯⋯

希望係個好的開始⋯⋯

Ching有無買邊隻altcoin?

我得eth 同 xpa lol

噢,甘大家都有ETH,希望佢加油啊。。。:sleepy:

我期待啲基金大戶開始將coins 加到佢地portfolio
到時牛市來臨

索羅斯基金好似準備緊交易加密幣……我就係希望coins可以快D解決scale的問題。

宜家玩coin的門檻都好高,到處銀行打壓交易唔方便,點存儲又要學,好多普通人都入唔到場買賣。

昨晚升咗啦,話有大戶入市 lol

起碼識點買入賣出點用電子錢包。。

越來越主流時銀行態度就變

呵呵,開心,終於升了。熊左幾個月,宜家看見升一百幾十都興奮,久旱逢甘露甘…… :rofl::rofl: